Izdelki za lase

 • Gel – ekstra močno utrjevanje MODO

  14.90
  [caption id="attachment_6679" align="alignnone" width="795"]Linija izdelkov MODO - za sodobnega moškega in drzno žensko Linija izdelkov MODO - za sodobnega moškega in drzno žensko[/caption] Neverjetno močen gel, ki ukroti še tako nemirno pričesko. Vaši frizura bo dobesedno izklesana, vaši lasje pa bodo videti zdravi in sijoči. (neto količina: 200 ml)
 • Vosek za lase MODO

  17.90
  [caption id="attachment_6679" align="alignnone" width="1000"]Linija izdelkov MODO - za sodobnega moškega in drzno žensko Linija izdelkov MODO - za sodobnega moškega in drzno žensko[/caption] Vosek MODO opaco bo vaše lase ukrotil! Frizura bo neverjetno obstojna, lasje pa ne bodo poškodovani. Primeren je za vse tipe las. (neto količina: 100 ml)
 • Kolagen za lase MODO

  14.90
  Vrhunska zaščita za vaše lase. Na osnovi kolagena in eteričnih olj. Vaše lase zavaruje pred škodljivimi okoljskimi dejavniki. Lasje so po uporabi zaščiteni, mehki in zelo sijoči. Modo oil non oil je odporen tudi na vlago. (neto količina: 250 ml)
 • Gel za prikrivanje sivih las MODO

  13.90
  Gel primeren predvsem za moške, ki bi radi imeli fantastično frizuro in obenem prikrili prve sive lase. Lasje so po uporabi svetleči in mehki, pričeska pa obstojna.  (neto količina: 125 ml)
 • Ekološki lak za lase MODO

  15.90
  Ekološki lak za lase, primeren za sodobno žensko in moškega. Pričeska bo obstojna, lasje pa mehki in voljni. (neto količina: 250 ml)
 • Šampon (cink, žveplo) proti prhljaju BIO NATURAL

  14.90
  Izjemno učinkovit proti prhljaju. Vsebuje žveplo in cink, ki dokazano pomagajo pri odpravljanju prhljaja ter tudi negovalne vsebine, ki ščitijo lase in lasišče. (150 ml)
 • Kapljice proti prhljaju BIO NATURAL

  19.90
  Plod večletnih raziskav. Kapljice, ki pomagajo pri odpravljanju prhljaja in preprečevanju nastanka tega. Zasnovan je tako, da pomaga proti srbečici. Uporabljamo ga po šamponu, spiranje ni potrebno. (100 ml)
 • Šampon proti prhljaju BIO NATURAL

  14.90
  Njegova edinstvena formula vam bo pomagala, da se znebite nadležnega prhljaja. Kljub svoji učinkovitosti, je do vaših las in lasišča neagresiven in neškodljiv. Priporočamo redno uporabo. (250 ml)