nutry life

 • Sprej za lase s keratinom NUTRY LIFE

  19.90
  Sprej za lase Milk Lifting Intensive – Nutry Life Keratin je del linije, ki je namenjena zaščiti vaših las. Izdelan na osnovi keratina, mineralov in kolagena, ki vašim lasem zagotavljajo zdrav videz, mehkobo in sijaj. Vaši lasje bodo takoj veliko bolj mehki, sijoči in voljni. Ni potrebno izpirati!
 • Šampon s keratinom NUTRY LIFE

  14.90
  Šampon Nutry Life Keratin je del linije, ki je namenjena zaščiti vaših las. Izdelan na osnovi keratina, bo vašim lasem zagotovil zdrav videz, mehkobo in sijaj. Izjemno nežna formula, ki lase dobro očisti in jim daje moč.
 • Šampon za poškodovane in barvane lase NUTRY LIFE

  14.90
  Šampon iz linije Nutry Life Repair, ki pomaga pri izboljšanju strukture barvanih in kemično obdelanih las. Šampon Nutry Life Repair lase nežno očisti in pomaga podaljšati obstojnost barve. Lasje so po uporabi mehki, voljni in sijoči.
 • Maska za lase s keratinom NUTRY LIFE

  19.90
  Maska za lase Nutry Life Keratin je del linije, ki je namenjena zaščiti vaših las. Izdelana je na osnovi keratina, ki vašim lasem zagotovlja zdrav videz, mehkobo in sijaj. Vaši lasje bodo takoj veliko bolj mehki, sijoči in voljni.
 • Maska za poškodovane lase NUTRY LIFE

  17.90
  Maska Nutry Life Repair, iz linije Nutry Life Repair, ki pomaga pri izboljšanju strukture barvanih in kemično obdelanih las. Maska Nutry Life Repair lase naredi voljne, sijoče, mehke in lažje jih je razčesati. Pomaga pri ohranjanju obstojnosti barve in pomaga pri izboljšanju strukture las.