zdravje

 • Royal Posture opora za pravilno držo (1 kos)

  29.90
  Predstavljamo vam Royal Posture – hrbtno oporo, ki ublaži pritisk in vam pomaga k pravilni drži in boljši postavi.
 • Ab Generator – naprava za fitnes vadbo

  119.80
  Z Ab Generatorjem boste istočasno delali vaje za mišice in za kardio. Hitro boste kurili maščobe in oblikovali celo telo.
 • Smoketronic elektronska cigareta

  59.90 29.90
  Elektronska cigareta Smoketronic. Elektronska cigareta Smoketronic je navzven videti kot prava cigareta. A ne samo to - tudi njen okus in občutek med kajenjem sta enaka kot pri običajni cigareti.  
 • Royal Posture opora za pravilno držo (2 kosa)

  49.90
  Predstavljamo vam Royal Posture – hrbtno oporo, ki ublaži pritisk in vam pomaga k pravilni drži in boljši postavi.
 • Kompresijske nogavice Marvel Socks (1 par)

  5.90
  Kompresijske nogavice spodbujajo krvni obtok ter zmanjšujejo otečenost in bolečine v nogah.
 • Twist Cutter rezalnik + DARILO

  49.90
  Poenostavite si pripravljanje hrane. Začnite uporabljati nov, pametni Genius Twist Cutter.  
 • Mr. Juice sokovnik za zdrave napitke

  69.90
  Zagotovite svojemu telesu vitamine in hranila, ki jih potrebuje. Mr. Juice je edinstveni center zdravja, ki ga boste uporabljali vsak dan.
 • Immune Spray

  30.00 14.89
  V Slovenijo je prišel revolucionarni sprej, ki je obnorel svet! Immune Spray popršite direktno v usta ali v pijačo in zaščitite svoje telo! Immune Spray za celovito podporo imunskega sistema! Vsebuje 'mega odmerke' vitamina C, Vitamina B-12 in Vitamina D in s tem podpira naravno sposobnost telesa, da se brani pred boleznijo! Priporočamo ga med obdobji hudega stresa, fizičnega napora, konkretne izgube teže. Ker je v spreju, se tudi zelo hitro absorbira in tako učinkuje mnogo hitreje od ostalih podobnih proizvodov. Ena steklenička ob vsakodnevni uporabi (3-4krat na dan) zadostuje za cel mesec. 
 • Sobno kolo Easy Bike

  109.00 79.00
  Sobno kolo za vse generacije, ki omogoča vadbo istočasno z rokami in nogami in to v svojem priljubljenem naslonjaču ali kar na stolu. V kolikor se želite v udobnosti svojega doma razgibavati, telovaditi, poboljšati kondicijo, vam priporočamo, da čimprej naročite sobno kolo Easy bike! Postali boste vitalni, gibljivi in v boljši formi! Zaradi enostavnosti (ni komplicirane elektronike) se posebej priporoča starejšim osebam ter vsem, ki se želijo brez velikega napora rekreirati in razgibavati.

  BREZPLAČNA DOSTAVA

 • Fizio pas Dr. Ho

  269.00 139.00
  Fizio pas Dr. Ho je napihljiv pas za zmanjševanje akutne ali kronične bolečine v križu. Fizio pas je napihljiv pas, ki se razteza navzgor, pri tem podpira sprednji in zgornji del telesa in pomaga pri raztezanju in boljši opori naše hrbtenice. Pomaga pri bolečinah v križu, ki nastanejo zaradi prekomerne teže, slabe drže, prevelike obremenitve hrbtnih mišic. S tem, ko nam razteza hrbtenico, odpravlja pritisk na diske in vretence.

  BREZPLAČNA DOSTAVA