brusilec nožev

Brusilec nožev Kleva Sharp

Dosegljivost: Na zalogi

Pozabite na neostre in tope nože! Z enkratnim ostrilcem Kleva Sharp bodo postali kot novi! Kleva Sharp s svojo vrhunsko natančnostjo nabrusi vse vrste nožev – tiste z ravnim ali nazobčanim rezilom, nože za filiranje, lovske nože, škarje in celo vrtno orodje.

39.90 13.90

Kleva SharpBrusilec nožev Kleva Sharp – Lastnosti brusilca Kleva Sharp:

 • Podloga za pritrditev oziroma prisesek – varno in praktično, saj nož čvrsto drži
 • Primeren za vse površine – stabilen na vsaki gladki in suhi površini
 • Volframov karbid z lahkoto naostri rezila in jih spremeni v super ostra
 • Primeren za vse tipe nožev

Nabrusite vse tipe in velikosti nožev in rezil

Brusilec nožev Kleva Sharp se, zahvaljujoč prisesku na spodnjem delu, čvrsto pritrdi na mizo ali delovno površino in ga ni potrebno držati z roko. Namestite ga na izbrano površino in nekajkrat potegnete nož čez rezila iz Volframovega karbida. Vaš nož bo v trenutku oster in kot nov!

Kakšen užitek! Pa povsem varen za uporabo, saj se čvrsto pritrdi na katero koli podlago. Nastavite, potegnile z nožem in ta bo spet takoj oster.

Brusilec nožev Kleva Sharp je varen, praktičen in lahek.

Naostrite vse tipe nožev, škarje in celo orodje! Kleva Sharp vam ponuja neskončno možnosti.

Kleva Sharp se pritrdi na vsako čisto in suho površino, tudi na ploščice in razne delovne površine, hladilnike in ostalo. Uporaba je enostavna, saj potrebujete le eno roko! Pozabite na mukotrpno ostrenje in prihranite denar. Nekajkrat ga povlecite čez Kleva Sharp rezila in vaš nož bo kot nov!

Za tope nože je Kleva Sharp prava rešitev! Ostri tudi druge tipe rezil in celo orodje, robove lopat, vrtne škarje in še mnogo kaj.

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite izdelek “Brusilec nožev Kleva Sharp”

Dodaj v košarico

Cena: 13.90€

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Noži Harry Blackstone

  189.00 49.00
  V setu nožev Harry Blackstone je kar 14 izjemnih nožev, primernih za čisto vsa opravila v kuhinji! V kompletu je en večnamenski nož, nož za rezanje mesa, nož za rezanje zelenjave, nož za kruh, nož za filiranje, nož za odstranjevanje mesa od kosti, šest nožev za zrezke in pizzo, Premium nož, nož mojstra kuhinje in nož za lupljenje zelenjave in sadja.
 • Pyramid Pan podloga za peko

  39.90 24.90
  Pripravite okusne jedi v pečici in to brez maščob in nenehnega obračanja! Silikonska podloga je tako edinstvena, ker je sestavljena iz kar 500 majhnih piramid, ki hrano ločujejo od dna in tako omogočajo, da vroč zrak kroži po hrani. Maščobe se tako topijo in odtekajo, hrana je enakomerno pečena in to brez nenehnega obračanja. Pozabite na namakanje in strganje pekačev – podloga Pyramid Pan je enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Za okusne in slastne jedi in to brez odvečne masti! V paketu dobite: podlogo Pyramid Pan velikosti 40x30 cm in dodatno podlogo velikosti 30X20 cm!