cerafit granit

Cerafit Granit – set granitnih ponev

Dosegljivost: Na zalogi

Kuhanje na vročih kamnih je ena najstarejših in najbolj zdravih oblik kuhanja, kajti kamni absorbirajo in ohranjajo toploto kot noben drug naraven material. Granit je en najtrših naravnih materialov. Zaradi njegovih naravnih lastnosti absorbira toploto, hkrati pa je neprepusten za tekočine. To pomeni, da absorbira in zadržuje toploto, medtem ko odbija tekočine in druge snovi.

79.90

cerafit-granit-komplet-keramicno-granitnih-ponevCerafit Granit – Predstavljamo vam komplet Cerafit Granit Grand Edition. Sestavljajo ga posode in ponve z vrhunsko prevleko proti oprijemanju, ki se ne opraska. V njih lahko kuhate, pečete cvrete, dušite, kuhate na pari, pražite in celo pečete sladice. Vse to z enim samim kompletom za kuhanje z izjemno življenjsko dobo.

Geniusovi znanstveniki so razvili poseben postopek, ki omogoča prenos naravnih lastnosti granita v posebno granitno-keramično prevleko. Ta bo za vedno spremenila način, kako kuhate. Zaradi površine, na katero se nič ne prijema, je čiščenje povsem enostavno. Samo obrišete in že je čisto.

Cerafit Granit

Grand Edition iz Geniusa z ekskluzivnim dnom, ki se ne ukrivi in omogoča enakomerno razporeditev toplote na vse strani, ne glede na vir toplote ali površino. Ima razširjeno površino za kuhanje z dvignjenimi robovi in keramično granitno prevleko iz treh slojev, ki se ne zažge, umaže, odrgne ali lušči. Ergonomske ročaje lahko odstranite in tako pečete tudi v pečici, kajti posoda zdrži vse do 450 stopinj.

S ponvami Cerafit Granit lahko pripravljate jedi na plinskem kuhalniku, električni plošči, steklokeramiki ter na indukcijskih ploščah.

Počakajte, da okusite jedi in začutite to bogastvo okusov! Neverjetne predjedi, slastne glavne jedi, sočno meso, ribe, perutnina … obare in enolončnice in celo izvrstne sladice! Vse to je mogoče s kompletom Cerafit Granit Grand Edition.

Komplet vsebuje:

 • 1x ponev 28 cm
 • 1x steklen pokrov 28 cm
 • 1x ponev 24 cm
 • 1x steklen pokrov 24 cm
 • 1x ponev 20 cm

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite izdelek “Cerafit Granit – set granitnih ponev”

Dodaj v košarico

Cena: 79.90€

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Noži Harry Blackstone

  189.00 49.00
  V setu nožev Harry Blackstone je kar 14 izjemnih nožev, primernih za čisto vsa opravila v kuhinji! V kompletu je en večnamenski nož, nož za rezanje mesa, nož za rezanje zelenjave, nož za kruh, nož za filiranje, nož za odstranjevanje mesa od kosti, šest nožev za zrezke in pizzo, Premium nož, nož mojstra kuhinje in nož za lupljenje zelenjave in sadja.
 • Brusilec nožev Kleva Sharp

  39.90 13.90
  Pozabite na neostre in tope nože! Z enkratnim ostrilcem Kleva Sharp bodo postali kot novi! Kleva Sharp s svojo vrhunsko natančnostjo nabrusi vse vrste nožev – tiste z ravnim ali nazobčanim rezilom, nože za filiranje, lovske nože, škarje in celo vrtno orodje.
 • Pyramid Pan podloga za peko

  39.90 24.90
  Pripravite okusne jedi v pečici in to brez maščob in nenehnega obračanja! Silikonska podloga je tako edinstvena, ker je sestavljena iz kar 500 majhnih piramid, ki hrano ločujejo od dna in tako omogočajo, da vroč zrak kroži po hrani. Maščobe se tako topijo in odtekajo, hrana je enakomerno pečena in to brez nenehnega obračanja. Pozabite na namakanje in strganje pekačev – podloga Pyramid Pan je enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Za okusne in slastne jedi in to brez odvečne masti! V paketu dobite: podlogo Pyramid Pan velikosti 40x30 cm in dodatno podlogo velikosti 30X20 cm!
 • Set profesionalnih nožev

  89.00 19.00
  V kompletu boste dobili kar 5 visokokvalitetnih profesionalnih nožev:
  • Nož za kruh
  • Nož za seklanje
  • Nož za meso
  • Nož za zrezke
  • Nož za lupljenje