ceramic chef pan
ceramic chef pan

Ceramic Chef Pan 8-delni komplet posod

Dosegljivost: Na zalogi

Z 8-delnim kompletom keramičnih posod Ceramic Chef Pan boste lahko pripravili najokusnejše jedi.

89.90

8-delni-komplet-keramicnih-posod-ceramic-chef-pan (1)Ceramic Chef Pan 8-delni komplet keramičnih posod je eden najbolj uporabnih kompletov posod za kuhanje. Odlikuje jih visokokakovosten aluminij s keramično prevleko proti prijemanju, ergonomska oblika ročajev in enostavno kuhanje.

Hrana, ki jo boste pripravili v posodah Ceramic Chef Pan bo zahvaljujoč posebni zasnovi posod, ki omogoča hitrejše segrevanje, daljše shranjevanje toplote ter njeno enakomerno porazdelitev, bolj okusna kot pri kuhanju v običajnih posodah. Kuhanje bo postalo hitro, enostavno in prijetno opravilo, vaše jedi pa bodo zagotovo pohvalili tudi ostali.

Keramične posode so enostavne za čiščenje. Operete jih lahko tudi v pomivalnem stroju. Primerne so za uporabo z vsemi vrstami kuhalnikov (plinskimi, električnimi, steklo-keramičnimi, indukcijskimi).

Nič več izgovorov! Začnite uživati v kuhanju ter v okusnih jedeh, ki jih boste pripravili z novimi keramičnimi posodami. Presenetite družinske člane in goste z izjemnimi obroki, ki jih boste od zdaj naprej pripravljali s še večjim užitkom.

Ceramic Chef Pan:

 • 24cm posodo s steklenim pokrovom
 • 20cm posodo s steklenim pokrovom
 • 18cm globoko ponec s steklenim pokrovom
 • 16cm globoko ponev s steklenim pokrovom

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite izdelek “Ceramic Chef Pan 8-delni komplet posod”

Dodaj v košarico

Cena: 89.90€

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Noži Harry Blackstone

  189.00 49.00
  V setu nožev Harry Blackstone je kar 14 izjemnih nožev, primernih za čisto vsa opravila v kuhinji! V kompletu je en večnamenski nož, nož za rezanje mesa, nož za rezanje zelenjave, nož za kruh, nož za filiranje, nož za odstranjevanje mesa od kosti, šest nožev za zrezke in pizzo, Premium nož, nož mojstra kuhinje in nož za lupljenje zelenjave in sadja.
 • Blue Stone Pan Komplet ponev

  69.90
  Inovativna zasnova ponve Blue Stone Pan združuje hitro segrevanje aluminija s trdno površino kamna, ki shranjuje toploto in jo postopoma sprošča v živila, kar vam omogoča kuhanje tudi pri nižjih temperaturah.
 • Brusilec nožev Kleva Sharp

  39.90 13.90
  Pozabite na neostre in tope nože! Z enkratnim ostrilcem Kleva Sharp bodo postali kot novi! Kleva Sharp s svojo vrhunsko natančnostjo nabrusi vse vrste nožev – tiste z ravnim ali nazobčanim rezilom, nože za filiranje, lovske nože, škarje in celo vrtno orodje.
 • Pyramid Pan podloga za peko

  39.90 24.90
  Pripravite okusne jedi v pečici in to brez maščob in nenehnega obračanja! Silikonska podloga je tako edinstvena, ker je sestavljena iz kar 500 majhnih piramid, ki hrano ločujejo od dna in tako omogočajo, da vroč zrak kroži po hrani. Maščobe se tako topijo in odtekajo, hrana je enakomerno pečena in to brez nenehnega obračanja. Pozabite na namakanje in strganje pekačev – podloga Pyramid Pan je enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Za okusne in slastne jedi in to brez odvečne masti! V paketu dobite: podlogo Pyramid Pan velikosti 40x30 cm in dodatno podlogo velikosti 30X20 cm!