Čistilna zmes

Čistilna zmes za občutljive površine

Dosegljivost: Izdelek ni na zalogi

Čistilna zmes za občutljive površine

Tipkovnice, mobilni telefoni, tv upravljalci, mp3 predvajalniki, itd. so pravo leglo bakterij. Zaradi pogoste uporabe se hitro umažejo, njihovo čiščenje pa ni tako enostavno.

Ni na zalogi

gobica3.jpg-800x800Čistilna zmes za občutljive površine

Čistilna zmes – Tipkovnice, mobilni telefoni, tv upravljalci, mp3 predvajalniki, armaturne plošče, itd. so pravo leglo bakterij. Zaradi pogoste uporabe se hitro umažejo, njihovo čiščenje pa ni tako enostavno.

Za vas imamo rešitev. Čistilno zmes lahko uporabljate vsak dan.

Predstavljamo vam čistilni kit z novo formulo, ki je varen za uporabo na elektroniki in drugi občutljivi opremi. Doseže vsa težko dostopna mesta in odstrani umazanijo. Deluje antibakterijsko in ne pušča madežev, tako da ga lahko uporabljate brez skrbi.

Po uporabi ga ni potrebno čistiti, temveč ga le pospravite nazaj v priloženo vrečko, ki se lahko ponovno zapre. Hraniti ga je potrebno v temnih in zračnih prostorih, izven dosega otrok.

Čistilni zmes 

je biološko razgradljiva in naravi prijazna.

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite izdelek “Čistilna zmes za občutljive površine”

Cena: 12.90€