comzybag

ComzyBag – originalna napihljiva relax vreča

Dosegljivost: Na zalogi

*** Vroča poletna akcija! *** Ob nakupu revolucionarne napihljive blazine boste dobili še ugankarski komplet! Za brezskrbne poletne dni … Kar pomislite? Ležite v senci na udobni blazini ComzyBag, srkate hladno pijačko in rešujete križanke? Mamljivo? IZKORISTITE TO EDINSTVENO PRILOŽNOST IN NAROČITE SVOJ COMZYBAG!

ComzyBag je udoben napihljiv fotelj, ki je napihnjen z zrakom v nekaj sekundah. Način napihovanja je edinstveni. Napihljiv ležalnik je velik in udoben, vendar se po uporabi izprazni zrak v trenutku in že je ComzyBag pripravljena za pospravitev v malo priročno torbico, katero lahko odnesete s seboj kamorkoli želite. ComzyBag je popoln dodatek za vse dejavnosti na prostem, kot so festivali, kampiranje, uživanje ob žaru, letovanja, sončenje na plaži, sproščanje v parku, pohodi v hribe in potovanja (npr. na letališču, ko čakate na vaš let).

Bodi COOL: privošči si ComzyBag.

ZNIŽALI SMO CENO!!!

 

59.99 44.90

ComzyBag – ZNIŽANJE

ComzyBag – Udobje v trenutku

ComzyBag – Preprosta nylon vreča se napihne v nekaj trenutkih, preprosto z odprtim zajemom s potegom skozi zrak. Ko je vreča dovolj napihnjena se zajem preprosto zapre z zaponko. ComzyBag je izdelan iz lahkega materiala in je izjemno odporen ter trajen, kar zagotavlja dolgo in zanesljivo uporabo.

5 barv za vsak okus: Razpoložljivo v sledečih barvah: črna, vijolična, zelena, modra in roza.

1acomzybag_barve2

ComzyBag – Udobje v trenutku

Preprosta nylon vreča se napihne v nekaj trenutkih, preprosto z odprtim zajemom s potegom skozi zrak. Ko je vreča dovolj napihnjena, se zajem preprosto zapre z zaponko.

AKCIJA

pripravi

Pospravljeno v trenutku
Preprosto odpeti sponko in naviti ComzyBag v rolo in že je pripravljen za pospravilo v udobno in priročno vrečko.

pospravi

AKCIJSKA CENA

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite izdelek “ComzyBag – originalna napihljiva relax vreča”

Dodaj v košarico

Cena: 44.90€