daljinsko stikalo

Daljinsko stikalo

Dosegljivost: Izdelek ni na zalogi

Prižgite luč ali drugo električno napravo na daljavo z daljinskim stikalom.

Daljinsko stikalo je sestavljeno iz daljinskega upravljalnika v obliki stikala, ki ga lahko s priloženim držalom pritrdite na poljubno površino ali  pa ga uporabljate kot prenosni daljinski upravljalnik, ter iz radijsko vodenega stikala, ki ga namestite v vtičnico ter vanj priklopite želeno električno napravo.

 

 

Ni na zalogi

daljinsko-stikaloDaljinsko stikalo – Kolikokrat ste že morali vstati s kavča ali iz postelje, da bi prižgali luč? Z daljinskim stikalom vam to ne bo več treba.

Daljinsko stikalo je sestavljeno iz daljinskega upravljalnika v obliki stikala, ki ga lahko s priloženim držalom pritrdite na poljubno površino (npr. zraven postelje, poleg kavča) ali pa ga uporabljate kot prenosni daljinski upravljalnik, ter iz radijsko vodenega stikala, ki ga namestite v vtičnico ter vanj priklopite želeno električno napravo (npr. luč).

S pritiskom na gumb na daljinskem upravljalniku nato na daljavo vklapljate in izklapljate luč ali drugo električno napravo. Popolno udobje!

Poleg tega je daljinsko stikalo idealno tudi za primere, ko je navadno stikalo na težko dostopnem mestu, ali pa ga zakriva pohištvo. Daljinsko stikalo lahko namestite kamorkoli, saj znaša njegov doseg do 18 metrov.

Daljinsko stikalo – Tehnični podatki:

 • Napajanje daljinskega upravljalnika: baterija 23A (priložena)
 • Napajanje daljinsko krmiljenega stikala: 220-240V
 • Frekvenca: 50Hz
 • Za daljinski vklop/izklop naprav, ki ne zahtevajo ozemljitve

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite izdelek “Daljinsko stikalo”

Cena: 13.90€

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Zapestnica proti smrčanju

  39.90
  Infrardeča zapestnica proti smrčanju je idealen način, da sebi in svojim bližnjim zagotovite miren spanec. Zapestnica proti smrčanju uporablja elektronski biočip (EBI), ki zazna smrčanje in v primeru le-tega sproži bioelektrični signal, ki deluje na osrednji živčni sistem in sicer tako, da oseba ponovno vzpostavi normalno, sproščeno dihanje brez smrčanja.
 • Zračna blazina Dr. HO

  89.00 49.00
  DR. HO

  VELIKOST: 39CM X 47CM

  Zračna blazina za sedenje Dr. HO je posebna blazina, ki zmanjšuje pritisk na kolke, zadnjico in spodnji del hrbta. Zračna blazina Dr. HO je napolnjena z zrakom, kar omogoča udobno sedenje. Pomaga razporediti pritisk enakomerno po celem področju, na katerem sedite. Zračna blazina Dr. HO je posebna tudi, ker je sestavljena iz 38 manjših zračnih blazinic, povezanih z zračnimi kanali. Primerna je za vse vrste sedišč, priporoča se osebam, ki veliko sedijo v avtu, doma, v službi, invalidskem vozičku, osebam s hemoroidi, nosečnicam, skratka vsem, ki veliko časa sedijo.
 • Zračni vložki Dr. Ho 1+1 GRATIS!

  39.90 19.90
  footer-logoNEVERJETNA PONUDBA, KI JO NE SMETE ZAMUDITI! Ob naročilu enih zračnih vložkov Air Orthotics, vam druge PODARIMO! Zračni vložki Dr. Ho so zelo udobni in pomagajo pri zmanjševanju bolečin v stopalih, nožnih sklepih, kolenih, kolkih in tudi v hrbtu. Med hojo, tekom in skakanjem ublažijo udarce, ker imajo vgrajen poseben vložek v predelu pete. Zračni vložki Air Orthotics naša stopala razvajajo s tako imenovano sprostitveno refleksno masažo. Zaradi 110 zračnih blazinic oziroma pumpic, ki z vsakim korakom prezračujejo naše obuvalo, bodo vaša stopala ostala suha in brez neugodnega vonja. Vložki so narejeni iz zelo kvalitetnega silikona.