Duadine – prenosni pekač, žar, kuhalnik

Dosegljivost: Izdelek ni na zalogi

Duadine je najboljši pripomoček za pripravo pogače, palačink, pice, torte, biskvita in drugih dobrot. Kajti Duadine ne samo peče, ampak je hkrati tudi posoda za kuhanje in žar.

Ni na zalogi

duadine-prenosni-pekac-zar-kuhalnik (2)Z Duadine boste vsakokrat dobili perfektno pečene ali kuhane jedi, sestavine pa bodo ohranile svoj pravi okus. S trojno funkcionalnostjo pečice, ponve in žara lahko z njim pripravite meso, ribe, riž, omlete, palačnike, pico, tortice, biskvite in še mnogo drugega.

Ko zaprete Duadine, se ustvari učinek pečice s 360-stopinjsko porazdelitvijo toplote. Vaša hrana se s tem speče popolno in enakomerno. In to še ni vse. Duadine ohrani okus sestavin, zato je z njim pripravljena hrana slastna in polnega okusa.

Duadine ni treba segrevati vnaprej. Ko ga vklopite se segreje v trenutku in hrana je pripravljena hitreje kot v pečici. Vgrajeno časovno stikalo vam sporoči, kdaj je jed pečena in pripravljena, da jo postrežete.

Prevleka proti oprijemanju omogoča pripravo jedi brez olja. Vaša hrana zato ne bo samo okusna, ampak bo tudi zdrava in vam bo pomagala ohranjati lepo postavo. Pa še čiščenje je enostavno. Duadine samo obrišete s krpo.

Duadine je odličen tudi za porgevanje hrane. Je kompakten in ga lahko vzamete kamorkoli. Okusno večerjo lahko pripravite na vrtu ali presenetite prijatelje z večerjo v dnevni sobi. Duadine vam omogoča, da kuhate kjerkoli. Ker ga lahko shranite v navpičnem položaju, zavzame malo prostora.

Duadine je najenostavnejši in najhitrejši način za pripravo palačink, biskvitov, pic, tortic, omlet in še mnogih drugih dobrot. Možnosti, ki vam jih ponuja, so neomejene.

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite izdelek “Duadine – prenosni pekač, žar, kuhalnik”

Cena: 59.90€

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Noži Harry Blackstone

  189.00 49.00
  V setu nožev Harry Blackstone je kar 14 izjemnih nožev, primernih za čisto vsa opravila v kuhinji! V kompletu je en večnamenski nož, nož za rezanje mesa, nož za rezanje zelenjave, nož za kruh, nož za filiranje, nož za odstranjevanje mesa od kosti, šest nožev za zrezke in pizzo, Premium nož, nož mojstra kuhinje in nož za lupljenje zelenjave in sadja.
 • Pasta Masta

  39.90
  Pasta Masta, idealni pomočnik za v vašo kuhinjo, s katerim boste zlahka pripravili domače testenine, piškote in druge dobrote.
 • Wonderbroom – teleskopska metla iz gume

  19.90
  Neverjetno vsestranska metla iz gume s teleskopskim držalom. Z metlo Wonderbroom, ki ima ščetine izdelane iz gume, boste temeljito pometli vse površine. Tudi najbolj trdovraten prah in smeti. Uporabljate jo lahko za suho pometanje, mokro pometanje in pomivanje tal.
 • Pyramid Pan podloga za peko

  39.90 24.90
  Pripravite okusne jedi v pečici in to brez maščob in nenehnega obračanja! Silikonska podloga je tako edinstvena, ker je sestavljena iz kar 500 majhnih piramid, ki hrano ločujejo od dna in tako omogočajo, da vroč zrak kroži po hrani. Maščobe se tako topijo in odtekajo, hrana je enakomerno pečena in to brez nenehnega obračanja. Pozabite na namakanje in strganje pekačev – podloga Pyramid Pan je enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Za okusne in slastne jedi in to brez odvečne masti! V paketu dobite: podlogo Pyramid Pan velikosti 40x30 cm in dodatno podlogo velikosti 30X20 cm!