Pasta Masta

Dosegljivost: Izdelek ni na zalogi

Pasta Masta, idealni pomočnik za v vašo kuhinjo, s katerim boste zlahka pripravili domače testenine, piškote in druge dobrote.

Ni na zalogi

dsPripravite domače testenine, za katere boste popolnoma prepričani, da vsebujejo zdrave sestavine brez alergenov. Tako enostavno je: pripravite testo, vstavite ga v Pasta Masta, izberite nastavek in obrnite kolo. In že prihajajo ven odlične, doma pripravljene testenine. Široki rezanci, tanki rezanci, spirale, špageti, nudli, … vse je enostavno s Pasta Masta.

Ampak to še ni vse. S Pasta Masta lahko naredite piškote, dekoracije za torte in druge sladke dobrote.

Dobili boste: 7 nastavkov za testenine, 13 nastavkov za peciva in poškote ter 8 nastavkov za okraševanje tort in drugih peciv in pripravo polnjenih biskvitov.

Podarili pa vam bomo tudi 3 modele za domače žepke in praktičen model za raviole.

Pasta Masta – vaš vsestranski pomočnik v kuhinji. Ne odlašajte, naročite ga zdaj. Ne bo vam žal.

fjwpjfp

SUPER AKCIJA: Kompletu Pasta Masta lahko za samo 9,90 evra dodate še nož Master Blade iz nerjavečega jekla z regulatorjem debeline rezanja in prihranite kar 5 evrov. Kajti če bi ga kupili posebej, bi za ta neverjeten nož plačali redno ceno 14,90 evra.

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite izdelek “Pasta Masta”

Cena: 39.90€

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Veggie Cut rezalnik + 2x DARILO

  39.90
  Ste siti zoprnih in težavnih kuharskih opravil? Čas je, da naredite konec napornemu pripravljanju hrane. Svetovna uspešnica Veggie cut od sedaj naprej tudi na www.najnakupi.si!
 • Brusilec nožev Kleva Sharp

  39.90 13.90
  Pozabite na neostre in tope nože! Z enkratnim ostrilcem Kleva Sharp bodo postali kot novi! Kleva Sharp s svojo vrhunsko natančnostjo nabrusi vse vrste nožev – tiste z ravnim ali nazobčanim rezilom, nože za filiranje, lovske nože, škarje in celo vrtno orodje.
 • Pyramid Pan podloga za peko

  39.90 24.90
  Pripravite okusne jedi v pečici in to brez maščob in nenehnega obračanja! Silikonska podloga je tako edinstvena, ker je sestavljena iz kar 500 majhnih piramid, ki hrano ločujejo od dna in tako omogočajo, da vroč zrak kroži po hrani. Maščobe se tako topijo in odtekajo, hrana je enakomerno pečena in to brez nenehnega obračanja. Pozabite na namakanje in strganje pekačev – podloga Pyramid Pan je enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Za okusne in slastne jedi in to brez odvečne masti! V paketu dobite: podlogo Pyramid Pan velikosti 40x30 cm in dodatno podlogo velikosti 30X20 cm!
 • Sesalec z vodnim filtrom Thomas

  299.00 149.00
  Sesalec na vodni filter Thomas 1520 Bi-Turbo Vector proizvaja znani nemški proizvajalec gospodinjskih aparatov Thomas. Je najkvalitetnejši in najmočnejši, temeljito očisti vaš dom tudi od povzročiteljev alergij kot so pršice in bakterije. Sesa prah, umazanijo, tudi do 13 l tekočine, odlično čisti zamašene cevi in odvode!
  • močan 1520 Bi-Turbo motor
  • vodni filter
  • brez vrečk
  • enostavna uporaba
  • enostavno se čisti
  • sesa tekočine
  • velika sesalna moč
  • filtrira zrak v vlažnih prostorih (idealen za kleti, podstrešja, garaže…)
  • dovolj močan za velike poslovne prostore
  Sesalec Thomas – trajna rešitev za čistočo!

  BREZPLAČNA DOSTAVA