pisan topel šal
topel zimski šalčrn šalmodni šal orientalski vzorecpisan topel šalmodni šalelegantna orientalska rutamodni šal orientalski vzorec

Pisan topel šal

Dosegljivost: Na zalogi

Krasen šal pisanih barv, izjemno topel in prijeten na dotik. Primeren za hladnejše dni. Privoščite si ta modni šal bleščečih barv!

14.90

Pisan topel šal, ki bo popestril vaš videz in vas ogrel. Enkratna kombinacija barv, ki bo popestrila dolge zimske dni. Ovijte se v ta bleščeč in še kako topel šal, ki vam bo pričaral veselje in dobro voljo.

Pisan topel šal

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite izdelek “Pisan topel šal”

Dodaj v košarico

Cena: 14.90€

Morda vam bo prav tako všeč…