Radiclean – omelo za odstranjevanje prahu

Dosegljivost: Na zalogi

Očistite radiatorje in druga težko dosegljiva mesta hitro in enostavno! Fleksibilna metlica za čiščenje prahu iz notranjosti radiatorjev in drugih težko dosegljivih mest.

19.90

radiclean-metlica-za-ciscenje-radiatorjev (3)Radiclean – Neverjetno fleksibilna metlica za čiščenje prahu iz notranjosti radiatorjev in drugih težko dosegljivih mest. Odlikuje jo poseben material, ki s statično privlačnostjo veže nase prah in tako še bolj temeljito očisti vaš dom.

Vaši radiatorji bodo z Radiclean ne samo bolj čisti, ampak bodo tudi bolj učinkovito oddajali toploto.

Radiclean lahko uporabite tudi za čiščenje zračnikov, prezračevalnih loput, žaluzij, visokih polic, ograj, zgornjega roba vrat, lestencev in tudi za odstranjevanje pajčevin.

Omelo Radiclean povsem enostavno očistite. Prah samo otresete z nje in jo obrišete z vlažno krpo. Izdelana je iz neverjetno trpežnih vlaken, ki ne izpadajo.

Radiclean Dolžina: 72cm

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite izdelek “Radiclean – omelo za odstranjevanje prahu”

Dodaj v košarico

Cena: 19.90€

Morda vam bo prav tako všeč…

 • VacPack – vakuumske vreče za shranjevanje

  14.90
  Vam zmanjkuje prostora za shranjevanje oblačil, posteljnine in drugega tekstila? So vaše omare preveč natrpane? Rešitev so VacPack, vakuumske vreče, ki vam omogočajo več prostora za shranjevanje.Prihranite prostor in zaščitite svoja oblačila s shranjevanjem v vakuumskih vrečah.
 • Waterzoom

  19.95
  Water Zoom preprosto pritrdite na vašo cev za zalivanje, odprite vodo in izberite želeni pritisk vode. Tako imate v trenutku čistilno napravo, ki čisti tako učinkovito kot profesionalna visokotlačna čistilna naprava.
 • Paint Regen – sredstvo za odpravljanje prask

  59.90
  Imate prasko na vratih? Takoj jo popravite s Paint Regen. Prasko na pokrovu motorja? Enostavno jo odpravite s Paint Regen. Odrgnino na ogledalu? Nanesite Paint Regen in pozabite nanjo.
 • Sesalec z vodnim filtrom Thomas

  299.00 149.00
  Sesalec na vodni filter Thomas 1520 Bi-Turbo Vector proizvaja znani nemški proizvajalec gospodinjskih aparatov Thomas. Je najkvalitetnejši in najmočnejši, temeljito očisti vaš dom tudi od povzročiteljev alergij kot so pršice in bakterije. Sesa prah, umazanijo, tudi do 13 l tekočine, odlično čisti zamašene cevi in odvode!
  • močan 1520 Bi-Turbo motor
  • vodni filter
  • brez vrečk
  • enostavna uporaba
  • enostavno se čisti
  • sesa tekočine
  • velika sesalna moč
  • filtrira zrak v vlažnih prostorih (idealen za kleti, podstrešja, garaže…)
  • dovolj močan za velike poslovne prostore
  Sesalec Thomas – trajna rešitev za čistočo!

  BREZPLAČNA DOSTAVA