set profesionalnih nožev

Set profesionalnih nožev

Dosegljivost: Na zalogi

V kompletu boste dobili kar 5 visokokvalitetnih profesionalnih nožev:

 • Nož za kruh
 • Nož za seklanje
 • Nož za meso
 • Nož za zrezke
 • Nož za lupljenje

89.00 19.00

Set profesionalnih nožev – Cena enega takega noža v prosti prodaji znaša vsaj od 20 do 25 evrov, kar pomeni,  da bi tak komplet plačali vsaj 100 evrov!

V naši ponudbi pa dobite vseh tej pet nožev za le 19 evrov!!!

Set profesionalnih nožev

Naročite teh pet profesionalnih nožev, s katerimi boste z lahkoto rezali meso, ribo, zelenjavo, sadje in celo zamrznjeno hrano! Te nože odlikuje zelo vzdržljivo rezilo, ki s časom ne zgublja ostrine in se z lahkoto vzdržuje.

Ročaji teh nožev so anatomsko oblikovani, kar pomeni, da se z lahkoto uprabljajo in rezanje z njimi postane čisto pravi užitek!

Uživajte v pripravi kot pravi vrhuski šef!

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite izdelek “Set profesionalnih nožev”

Dodaj v košarico

Cena: 19.00€

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Noži Harry Blackstone

  189.00 49.00
  V setu nožev Harry Blackstone je kar 14 izjemnih nožev, primernih za čisto vsa opravila v kuhinji! V kompletu je en večnamenski nož, nož za rezanje mesa, nož za rezanje zelenjave, nož za kruh, nož za filiranje, nož za odstranjevanje mesa od kosti, šest nožev za zrezke in pizzo, Premium nož, nož mojstra kuhinje in nož za lupljenje zelenjave in sadja.
 • Brusilec nožev Kleva Sharp

  39.90 13.90
  Pozabite na neostre in tope nože! Z enkratnim ostrilcem Kleva Sharp bodo postali kot novi! Kleva Sharp s svojo vrhunsko natančnostjo nabrusi vse vrste nožev – tiste z ravnim ali nazobčanim rezilom, nože za filiranje, lovske nože, škarje in celo vrtno orodje.
 • Pyramid Pan podloga za peko

  39.90 24.90
  Pripravite okusne jedi v pečici in to brez maščob in nenehnega obračanja! Silikonska podloga je tako edinstvena, ker je sestavljena iz kar 500 majhnih piramid, ki hrano ločujejo od dna in tako omogočajo, da vroč zrak kroži po hrani. Maščobe se tako topijo in odtekajo, hrana je enakomerno pečena in to brez nenehnega obračanja. Pozabite na namakanje in strganje pekačev – podloga Pyramid Pan je enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Za okusne in slastne jedi in to brez odvečne masti! V paketu dobite: podlogo Pyramid Pan velikosti 40x30 cm in dodatno podlogo velikosti 30X20 cm!