stojalo za 30 čevljev
stojalo za 30 čevljev

Stojalo za 30 čevljev

Dosegljivost: Na zalogi

Prihranite prostor in shranite svoje čevlje s stojalom za 30 parov čevljev.

19.90

Stojalo vam pomaga v situaciji – Preveč čevljev in premalo prostora za shranjevanje?

Od sedaj ste lahko brez skrbi, prihranite prostor, ki vam ga primanjkuje in nanj shranite 30 čevljev.

stojalo-za-30-cevljev
stojalo bo izgledalo kot po meri

Zaradi lepega in praktičnega stojala ne boste nikoli več iskali svojih čevljev, se ob njih spotikali in jih imeli razmetane.

Postavite ga lahko kamor koli in kar 30 parov čevljev boste imeli vedno pri roki.

stojalo-za-30-cevljev-(2).jpg-800x800
30 čevljev

Je zelo enostavno za postavitev in bo v vašem domu izgledalo odlično. Izdelano iz kovine in plastike. Za 30 parov čevljev. Približne mere: 50 x 135 x 25 cm.

UREJEN DOM

Stojalo vam pomaga v situaciji – Preveč čevljev in premalo prostora za shranjevanje? Od sedaj ste lahko brez skrbi, prihranite prostor, ki vam ga primanjkuje in nanj shranite 30 čevljev. Zaradi lepega in praktičnega stojala ne boste nikoli več iskali svojih čevljev, se ob njih spotikali in jih imeli razmetane. Postavite ga lahko kamor koli in kar 30 parov čevljev boste imeli vedno pri roki. Je zelo enostavno za postavitev in bo v vašem domu izgledalo odlično. Izdelano iz kovine in plastike. Za 30 parov čevljev. Približne mere: 50 x 135 x 25 cm.

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite izdelek “Stojalo za 30 čevljev”

Dodaj v košarico

Cena: 19.90€

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Vakuumska vreča za shranjevanje COMPAK BAG

  9.90
  Vreča za vakuumsko shranjevanje oblačil vam pomaga prihraniti prostor v omarah in predalih.
 • VacPack – vakuumske vreče za shranjevanje

  14.90
  Vam zmanjkuje prostora za shranjevanje oblačil, posteljnine in drugega tekstila? So vaše omare preveč natrpane? Rešitev so VacPack, vakuumske vreče, ki vam omogočajo več prostora za shranjevanje.Prihranite prostor in zaščitite svoja oblačila s shranjevanjem v vakuumskih vrečah.
 • Nedrček Xtreme Bra

  66.90 24.90
  Predstavljamo vam revolucionarni nedrček Xtreme Bra, ki v nekaj sekundah popolnoma spremeni vaš dekolte in optično poveča vaše prsi. Zaradi njegove posebne oblike Xtreme Bra izboljša vaš videz in vam obenem nudi oporo pri drži, tako da je vaš hrbet izravnan, vaše prsi pa poudarjene.
 • Likalnik za lase Instyler

  129.00 89.00
  Popolni kodri ali prelepi ravni lasje v samo nekaj minutah! Edinstven vrtljiv likalnik lase nežno oblikuje in vam omogoča frizuro po želji, ki bo trajala več dni! Instyler pri tem las ne poškoduje! InStyler je popolnoma drugačen od podobnih izdelkov, ker ima vrtljiv cilinder, ki se ogreva in ščetko, ki je natančno poravnana v 4-ih vrstah in ki nežno ter temeljito ločuje pramene las tako, da bo vaša frizura obstojna, kot iz profesionalnega salona! InStyler naredi vaše lase svilene in sijajne in frizuro obstojno več dni!

  BREZPLAČNA DOSTAVA