topel zimski šal
topel zimski šalčrn šalmodni šal orientalski vzorecpisan topel šalmodni šalelegantna orientalska rutamodni šal orientalski vzorec

Topel zimski šal dvojni vzorec

Dosegljivost: Na zalogi

Topel zimski šal za hladne dni. Kdo je rekel, da mora biti zima ovita le v temne barve? Privoščite si neverjetno topel zimski šal, s krasnim dvojnim vzorcem. Na eni strani je čudovit orientalski vzorec, na drugi pa živalski.

14.90

Topel zimski šal, ki bo popestril vaš videz in vas ogrel. Žive svetle barve, ki si jih nekateri privoščijo le poleti, so lahko krasna popestritev za dolge zimske dni. Ovijte se v ta topel šal, ki vam bo pričaral veselje in dobro voljo.

Kombinirate ga lahko z elegantnimi ali vsakodnevnimi oblačili. Nosite ga lahko podnevi ali zvečer. S tem šalom enostavno ne morete zgrešiti.

Topel zimski šal

Krasna ideja tudi za darilo!

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite izdelek “Topel zimski šal dvojni vzorec”

Dodaj v košarico

Cena: 14.90€

Morda vam bo prav tako všeč…