Virtualna iluzija 9D
Virtualna iluzija 9DVirtualna iluzija 9DVirtualna iluzija 9DVirtualna iluzija 9DVirtualna iluzija 9DVirtualna iluzija 9DVirtualna iluzija 9DVirtualna iluzija 9DVirtualna iluzija 9DVirtualna iluzija 9DVirtualna iluzija 9DVirtualna iluzija 9DVirtualna iluzija 9DVirtualna iluzija 9DVirtualna iluzija 9DVirtualna iluzija 9DVirtualna iluzija 9DVirtualna iluzija 9DVirtualna iluzija 9DVirtualna iluzija 9D

3 vstopnice za Virtualno iluzijo 9D

Dosegljivost: Na zalogi

3 vstopnice za ceno dveh v svet Virtualne Iluzije! Edinstveno doživetje, ki vas bo popeljalo v paralelni, virtualni svet. Virtualna iluzija 9D vam ponuja kar 91 dih jemajočih svetov, kjer lahko vaše sanje postanejo resničnost! Sami lahko izberete čudovito popotovanje, ki bo zbrisalo meje med realnim in virtualnim svetom. Virtualna iluzija 9D je zabava za vso družino, privoščite si nepozabne trenutke s svojimi ljubljenimi.

15.00 10.00

Virtualna iluzija 9D
Virtualna iluzija 9D

Virtualna iluzija 9D

9D simulator uporablja najnovejšo tehnologijo, ki približa virtualnost na dostopen in praktičen način. Prikaz na 9D simulator omogoča adrenalinsko vznemirljivo vožnjo na “rolercosteju”, ogromne gugalnice ali vas popelje v različne svetove ( dinozavrov, zmajev duhov….)

91 virtualnih svetov

Edinstveno doživetje, ki vas bo popeljalo v paralelni, virtualni svet. Virtualna iluzija 9D vas bo odpeljala v enega od 91 svetov, ki so na voljo. Sami lahko izberete čudovito popotovanje, ki bo zbrisalo meje med realnim in virtualnim svetom. Virtualna iluzija 9D je zabava za vso družino, privoščite si nepozabne trenutke s svojimi ljubljenimi in pustite vaši domišljiji prosto pot v neverjetne sanjske, adrenalinske in zabavne svetove!

Virtualna iluzija 9D

V virtualni svet lahko vstopite v City Parku (Šmartinska 152) v Ljubljani.

Izkoristite to neverjetno priložnost. NajNakupi.si vam za ceno dveh kart nudi kar tri! Torej ena je povsem brezplačna. Polna cena ene vožnje v virtualni svet je 5 evrov. Na www.NajNakupi.si pa lahko za 10 evrov dobite kar tri vožnje! Ne zamudite te enkratne priložnosti in privoščite si popotovanje v svet, ki vam ga ponuja Virtualna iluzija 9D!Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

 

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite izdelek “3 vstopnice za Virtualno iluzijo 9D”

Dodaj v košarico

Cena: 10.00€

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Nogometni človek ne jezi se

  12.90
  V tej priljubljeni kultni igri - Nogometni človek ne jezi se 6 največjih nogometnih klubov pomeri v največjem tekmovanju! Z odlično strategijo in malo sreče s kocko boste premagali vse tekmovalce in se ob tem odlično zabavali.
 • Kozarčki za žganje Kamasutra

  9.90
  Komplet šestih kozarčkov, ki so poslikani s šaljivimi slikami iz Kamasutre! Zabavajte se ob pitju in se prepustite domišljiji!
 • Kamasutra kocka

  4.90
  Kamasutra erotična kocka bo obrnila vaše razmerje v igro in tako se boste v trenutku poslovili od rutine. Kamasutra erotična kocka je lahko fantastično darilo za vašo boljšo polovico. S to kocko se boste zabavali in v vaše razmerje vnesli še dodatno strast!
 • ABS-A-Round – pas za oblikovanje mišic

  99.90 49.95
  ABS-A-Round je edinstven fitnes pas, ki bo oblikoval vaše telo: zgornje in spodnje trebušne mišice, bočne mišice, hrbet in celo mišice v notranjosti telesa, ki podpirajo hrbtenico.